- Απόφοιτος Σχολής Ζαχαροπλαστικής ΟΤΕΚ
Προϋπηρεσία:
- 2016 έως σήμερα: Pastry Chef στο Εστιατόριο “Βασίλαινας”
- 2016 έως σήμερα: Pastry Chef στο All Day Bistrot “QUARTIER d’ ATHENES” (https://www.facebook.com/Quartier-dAth%C3%A8nes-1632234670405486/)
- 2017 έως σήμερα: Pastry Chef στο ιστορικό εστιατόριο ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ (περιοχή Hilton, Αθήνα) (http://www.vassilenas.gr/)
- Ιανουάριος 2013 έως 2016: Chef pattissier στο εστιατόριο «ΣΠΟΝΔΗ» (2 Αστέρια Michelin)
- Ιανουάριος 2011 έως Δεκέμβριος 2012: Τεχνικός της εταιρείας πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής Στέλιος Γιαννίκας ΑΕΒΕ.
- Σεπτέμβριος 2006 έως Ιανουάριος 2011: Πλήρης απασχόληση στην εταιρεία PCZ (καταστήματα ZONAR’S, CLEMENTE, εστιατόριο PASAJI, και cafe restaurant BREAD & BUTTER) ως ζαχαροπλάστης μέχρι το 2008 και στην θέση του chef pattissier έκτοτε.
- Μάιος 2006 έως Σεπτέμβριος 2006: Πλήρης απασχόληση ως ζαχαροπλάστης στο εστιατόριο ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ στο λόφο του Λυκαβηττού.
- Μάιος 2003 έως Μάιος 2006: Πλήρης απασχόληση ως ζαχαροπλάστης στο ξενοδοχείο ATHENS HILTON.
- Μάιος 2000 έως Μάιος 2003: Πλήρης απασχόληση στο ζαχαροπλαστείο AMANDIER στην περιοχή Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου.
- Απρίλιος 1998 έως Μάιος 2000 και Ιούλιος 1994 έως Σεπτέμβριος 1996: Πλήρης απασχόληση στο ζαχαροπλαστείο NICOL στην περιοχή της Καλλιθέας (οικογενειακή επιχείρηση).