Γιάννης Μπουροδήμος. Food Stylist- Food Photographer – Creative Director Kitchen Lab – Chef.
Επαγγελματική εμπειρία
. – 2019 Bearfoot in the park, Ν. Φιλαδέλφεια
- Website development,
- Social media,
- Recipe development
- Photography and food styling
- Dinners at home for Tourists
- Food tours – seminars
2019-2012: Ακης Πετρετζίκης Μον. ΕΠΕ., Αγία Παρασκευή
- Food stryling, Food photography
- Ανάπτυξη συνταγών
- Social media
- Brand development etc.
2011-2012: Nobu Matsuhisa Athens, Astir Palace
- Chef de partie
2002-2011: Φωτοτυπικό Κέντρο ΙΩΝ, Μαρούσι
- Διαχείριση συνολικού πελατολογίου
- Οικονομική και λειτουργική διαχείριση του κέντρου
1999-2002: Ελληνική Φάρμα Μανιταριών, Ν. Αρτάκη, Εύβοια
- Συλλογή και συσκευασία (Υπεύθυνος ομάδας 50 ατόμων)
- Mεταποίηση (κονσέρβας) (Υπεύθυνος ομάδας 10 ατόμων)
- Εκπαίδευση συλλεκτριών και πωλητών
1996-1999: Ορχιδέες Μαραθώνα, Μαραθώνας Αττικής
- Σύμβουλος καλλιέργειας, Υπεύθυνος Πωλήσεων
- Καλλιεργητική Τεχνική, Πώληση προϊόντων σε ανθοπωλεία Αθηνών
1994-1996: ΤΕΧ-ΦΙΝ ΕΠΕ, Αθήνα
- Συμμετοχή και υποστήριξη πειραμάτων και αναλύσεων για νέα προϊόντα
- Αναλύσεις δειγμάτων ανταγωνισμού
Εκπαίδευση
1998: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,
- Τμήμα Γεωργικής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας
- Ειδίκευση και Διπλωματική Εργασία στην Μικροβιολογία Εδάφους
Άλλες Γνώσεις – Σεμινάρια
12/1993-02/1994: ΕΘΙΑΓΕ, Κηφισιά
- Σεμινάριο Επιχειρηματικής Ανθοκομίας
03/1994 – 06/1994: CTL Ghent, Γάνδη, Βέλγιο
- Εκπαίδευση και Ερευνητική Εργασία πάνω σε Βακτηριοφάγους αρχικών καλλιεργειών Γαλακτοκομίας
Ξένες γλώσσες
- Άριστη γνώση Αγγλικών
Γνώσεις Υπολογιστών
- Άριστη κατάρτιση στη χρήση Η/Υ σε περιβάλλοντα Microsoft Windows και Apple Mac OS.