Επαγγελματική Εμπειρία
- 2007 – 2017: Γενικός αντιπρόσωπος Ν. Εύβοιας του Ιταλικού οίκου εσπρέσο FilicoriZechini
- 2015 – παρόν: Γενικός αντιπρόσωπος Ν. Εύβοιας του Ιταλικού οίκου εσπρέσο Luigi, mielespresso
- 2016 – παρόν: Ιδιοκτήτης και headroaster “καφεκοπτείο Κότσαρης”& mielespresso
- 2007 – παρόν: Barista trainer Ν. Εύβοια στις εταιρίες FilicoriZechini, Luigi, Mielespresso
Πιστοποιήσεις SCAE
- 14/11/2014 SCAE Coffee Diploma: Barista Skills Foundation (ISSUE NUMBER: 27852)
- 21/10/2016 SCAE Coffee Diploma: Introduction to Coffee (ISSUE NUMBER: 83857)
Παρακολούθηση Σεμιναρίων Barista:
- 10/2009: FilicoriZechini: Professional training Barista Milano
- 24 – 26/09/2012 coffee lab: Late art
- 30 – 31 /10/2012: Coffee Lab: Barista Basic
- 2 – 6/12/2013 BARISTA TRAINING PROGRAMME: Bar academy A/A: 209413
- 13/03/2014 LE MONDE: Αφεψήματα – τσάι
- 30 – 31/05/2014 The Premium coffee Institute: Barista Education Program
- 25/11/2014 Nestle Professional: Σεμινάριο Σοκολάτας Nestle του Στέλιου Παρλιάρου
- 16/11/2014 Nestle Professional: Στιγμιαίος καφές, mixology, coctailing & coffee styling
- 16/10/2015 KUDU Coffee Roasters: KUDU Brewing Workshop (φίλτρου)
Εκπαίδευση
- Απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου 1996
- Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά: Άριστα
- Η/Υ: Άριστα