Ιδιοκτήτης της εταιρείας και φανατικός μανιταροσυλλέκτης είναι ο εισηγητής του σεμιναρίου, Νεκτάριος Φιλιππόπουλος ο οποίος συλλέγει άγρια μανιτάρια από μικρό παιδί για περίπου 35 χρόνια.
Μαζί με τους συνεργάτες του σε όλη την Ελλάδα τροφοδοτεί πλέον τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας και όχι μόνο, με τα εξαιρετικά δώρα της φύσης.
Ο ίδιος λέει:
“Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε ακατόρθωτο, δηλαδή να μπορούν τα εστιατόρια στην Αθήνα να προμηθευτούν εξαιρετικά άγρια μανιτάρια (porcini, cantharellus, morhella και φρέσκια τρούφα) καθ’όλη την διάρκεια του έτους σε λογικές και προσιτές τιμές, έγινε πραγματικότητα με την δημιουργία της εταιρείας Fungihellas”