Εργασιακή εμπειρία :
- 2012 – 2013: Bartender στο XENIA CAFÉ BAR.
- 2010- 2012: Bartender στο CAFÉ BAR ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ.
- 2010: Υπεύθυνος στο CAFÉ BAR RESTAURANT DALUSE
- 2009: Bartender στο CAFÉ BAR SOCIETY
- 2008-2009: Υπεύθυνος στο CAFE BAR RESTAURANT STANEDO
- 2007-2008: Bartender στο CAFÉ BAR DEL MONDO
- 2000-2007: Υπεύθυνος στο JAM MUSIC CAFÉ.
Συμμετοχή σε Συνέδρια /Σεμινάρια /Διαλέξεις :
- Cocktail. Από την θεωρία στο shaker, Μaxium Hellas Interactive Cocktail
- Υγιεινή καί ασφάλεια χώρων εστιάσεως, Κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης
- Interactive cocktail experience, MAXIUM HELLAS
- Βασικές αρχές Bartendering and Cocktail making. PERNOT RICARD HELLAS.
- CUTTY – JAGERMEISTER – STOLICHNAYA. Μύηση στα μυστικά της υψηλής τέχνης τού Bartendering. THE LEADING BARTENDER’S SOCIETY
- De pampero education, DIAGEO, Luis Gerardo Figueroa Tovar (Master Ronero de Pampero)
- Whisky master class, DIAGEO, Rob Poulter (Senior brand ambassador)
- Ginspiration. DIAGEO, Andrew Nicholls (Bartender-mixologist)
- Πρόγραμμα εκπαίδευσης οίνων και ποτών, Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, Ανδρέας Ματθίδης AIWS (Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων)
- The Bar Leader. Χάρης Πίσχος (Brand Manager Cutty Sark)
- Cocktail ageing, DIAGEO, Glen Hooper (International bar Consultant Global Brand Ambassador Bombay Sapphire)
- Cooking in shaker (bitters) SOULSHAKERSΑριστοτέλης Παπαδόπουλος (World Class Bartender 2009) Σοφία Γεωργακάκη (Chef)
- Cooking in shaker (Βότανα και Μπαχαρικά), SOULSHAKERS, Αριστοτέλης Παπαδόπουλος (World Class Bartender 2009) Σοφία Γεωργακάκη (Chef)
- Cooking in shaker (Λαχανικά), SOULSHAKERS Αριστοτέλης Παπαδόπουλος (World Class Bartender 2009) Σοφία Γεωργακάκη (Chef)
- Molecular mixology, DIAGEO Nick Wykes (Molecular mixologist)
- Gin and bitters, DIAGEO Merlin Griffiths (Gin specialist)
- Tiki Cocktail’s and garnishes, DIAGEO, Tom Soden (Bar Industry Professional) Presentation for world class, DIAGEO Thomas Aske (Bartender Specialist)
- Οίνοι, Balsamico, Whisky. Β.Σ ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, Ανδρέας Ματθίδης AIWS.
- Tanqueray spices and Vegetables DIAGEO Esther Medina (Gin Specialist).
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ/ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ/ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ :
- 2005: εκδότης του My Cocktail Guide. Ένα εγχειρίδιο χρήσης για Bartenders.
- 2009: μέχρι σήμερα: μέλος EXCLUSIVE BARTENDERS GROUP και THE LEADING BARTENDERS SOCIETY. Ομάδες με περιορισμένο αριθμό μελών, πού σκοπό έχουν την συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση.
- 2009: συνεργάτης του περιοδικού ON TIME με αρθρογραφια στην στήλη των COCKTAILS.