ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
- Απρίλιος 2019 – Σήμερα: Επιμέλεια γλυκών Εστιατόριο Hide & Seek (Χαλάνδρι)
- Ιούνιος 2018 – Σήμερα: Pastry Chef Charter Yacht O’ptasia
- Ιούλιος 2017 – Οκτώβριος 2017 Pastry Chef Motor Yacht Serenity
- Οκτώβριος 2014 – Σήμερα: Καθηγητής Ζαχαροπλαστική & Αρτοποιία ΙΕΚ PRAXIS (Αθήνα-Χαλκίδα)
- Ιούλιος 2016 – Σεπτέμβριος 2016 Pastry Chef: Charter Yacht O’Pari3
- Ιανουάριος 2016 – Σήμερα Consulting: Ζαχαροπλαστείο Pure Sweets & More (Ρόδος)
- Αύγουστος 2015 – Οκτώβριος 2015 Pastry Chef: Charter Yacht O’Pari3
- Φεβρουάριος 2006 – Νοέμβριος 2015 Assistant Pastry Chef: Ξενοδοχείο N.J.V Athens Plaza
- Μάιος 2013 – Αύγουστος 2015 Σύμβουλος Τουρισμού & Εστίασης: “A bit of Greece-Marketing Services & Exports”
- Σεπτέμβριος 2004 – Φεβρουάριος 2006 Pastry Chef: Ισπανικό εστιατόριο Mayor (Κηφισιά)
- Μάιος 2003 – Αύγουστος 2004 Assistant Pastry Chef: Ξενοδοχείο Πεντελικόν & Κτήμα Πεντελικόν
- Ιούνιος 2001 – Δεκέμβριος 2001 Assistant Pastry Chef: Κτήμα Πεντελικόν
- Δεκέμβριος 2001 Assistant Pastry Chef: Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza
- Ιούνιος 2001 – Σεπτέμβριος 2001 Πρακτική άσκηση στη Ζαχαροπλαστική: Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza
- Ιανουάριος 2001 Assistant Pastry Chef: Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace
- Μάιος 2000 – Σεπτέμβριος 2000 Πρακτική άσκηση στη Ζαχαροπλαστική: Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
- 1999 – 2001: Φοίτηση στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου με ειδίκευση στη ζαχαροπλαστική
ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ
- Μητρική Γλώσσα: Ελληνικά
- Λοιπές Γλώσσες: Αγγλικά Αρκετά καλή γνώση
- Δεξιότητες Πληροφορικής: Αρκετά καλές
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ
- N.J.V ATHENS PLAZA: 1Η ΘΕΣΗ σε διαγωνισμό στην κατηγορία Γλυκό που οργάνωσε η Γαλλική Πρεσβεία με έπαθλο ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στο Παρίσι
- AΡTOZA 2001: ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στην Καλλιτεχνική Αρτοποιία Νέων
- 2η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ: ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στην κατηγορία Δημιουργικές Συνθέσεις Ζαχαροπλαστικής
- 2η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ: ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στην κατηγορία Ζεστό Γλυκό
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
- Μάιος 2018: ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΣΑΝ, ΙΕΚ PRAXIS ΑΘΗΝΑ.
- Φεβρουάριος 2018: HO.RE.CA MASTER CLASSES
- Μάρτιος 2017: ARTOZA MASTER CLASSE
- Μάιος 2016: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ «ΓΛΥΚΕΣ ΤΑΡΤΕΣ» ΙΕΚ PRAXIS ΑΘΗΝΑ.
- Δεκέμβριος 2015: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ «ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ», ΙΕΚ PRAXIS ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΑ
- Μάιος 2015: ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ .
- Μάιος 2014: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ «ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ», ΙΕΚ PRAXIS ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ XΑΛΚΙΔΑ
- Φεβρουάριος 2013: ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ «ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» ΣΤΟ CHEF CLUB.
- ΑΡΤΟΖΑ 2013: ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩN «ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ»
- Μάιος 2013: ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ LE MONDE.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
- Επταήμερο σεμινάριο από τη Γαλλική Σχολή της ECOLE LE NOTRE πάνω στη μοντέρνα ζαχαροπλαστική
- Θεματικά σεμινάρια από την εταιρεία «ΚΑΝΑΚΗΣ»
- Σεμινάριο καραμέλας από το CHEFS CLUB.
- Θεματικά σεμινάρια από την εταιρεία «ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ»
- HACCP & ISO.
- Το «Έξυπνο Μάρκετινγκ» από την εταιρεία «A BIT OF GREECE»
- Σεμινάρια για τα Social Media