Διακοδημήτρης Ανδρέας. Ειδικός Τουρισμού – Ειδικός Αποσταγμάτων.
- Το 2015 παρουσίασε Masterclass με θέμα τα Ελληνικά αποστάγματα στους head bartenders των 50 καλύτερων Bar παγκοσμίως και το ίδιο έτος παρουσίασε τον χάρτη της Ελληνικής γαστρονομίας στο FoodHallen του Άμστερνταμ για λογαριασμό της Ελληνικής Πρεσβείας.
- Ο Ανδρέας Διακοδημήτρης από το 2013 διατηρεί την ιδιότητα του project manager του ΜΕΖΕΝ ενώ παράλληλα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τουριστικές επιχειρήσεις.
- Σπούδασε στην Σχολή Επιχειρησιακών Σπουδών του BCA Διοίκηση Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές WBL MBA στο πανεπιστήμιο του Middlesex στο Λονδίνο.
- Διατέλεσε για 18 χρόνια γενικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος ξενοδοχειακών επιχειρήσεων 4 και 5 αστέρων μικρής και μεσαίας δυναμικότητας.
- Παράλληλα έχει διατελέσει επίσημος συνεργάτης της πρεσβείας της Τυνησίας στην προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού της χώρας.
- Το 2017 το project ΜΕΖΕΝ βραβεύθηκε με το χρυσό βραβείο ΕΣΤΙΑ ως Food Business Innovator.
- Κατέχει πιστοποιήσεις Customers service, train the trainer της A&A Partners.
- Έχει πραγματοποιήσει εκπαίδευση Operation Procedures από την Goldaxia.
- Ολοκλήρωσε με επιτυχία εκπαίδευση Στρατηγικής και ηγεσίας από το Leaders Lab.
- Έχει διατελέσει εκπαιδευτής σε σεμινάρια Με τίτλο: “Quality of service in tourism businesses και Quality of service in F&B businesses”.