Απόστολος Τάκουλας

Απόστολος Τάκουλας
Απόστολος Τάκουλας. Καθηγητής Μαγειρικής ΙΕΚ PRAXIS. Head Chef στο “J” Cocktail Bar-Restaurant (Κουζίνα: Δημιουργική Μεσογειακή).
Chef

Απόστολος Τάκουλας

Σπουδές – Κατάρτιση:

  • ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ(O.T.E.K): Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης
  • HACCP, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ Α’ ΥΛΩΝ
  • Food Styling Original Sin  Executive Chef: Μαστοράκος Στέλιος)
  • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ (Ε.Φ.Ε.Τ)
  • ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Ε.Φ.Ε.Τ)

Προϋπηρεσία:

“J” Cocktail Bar-Restaurant

  •  HEAD CHEF (7/2013 έως Σήμερα) Κουζίνα: Δημιουργική Μεσογειακή

«PARA SIEMPRE» Wine – Bar – Restaurant

  •  HEAD CHEF (12/2012 έως 7/2013) Κουζίνα: Ισπανική

«Z the B» (OSHO SERENDIPITY INSTITUTE OF CREATING LIVING)

  • Ειδικότητα: CHEF GROUP LEADER (6/2010 έως Σήμερα) Δημιουργία τμημάτων για την εκμάθηση & διάδοση της μεσογειακής κουζίνας.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΦΙΛΟΓΕΥΣΤΟΝ» (ΟΜΙΛΟΣ ΣΟΦΡΩΝΑ-ΔΑΒΑΡΗ)

  • Ειδικότητα: HEAD CHEF (10/2010 12/2012) Κουζίνα: Δημιουργική Ελληνική

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «VALEVOLE» (ΟΜΙΛΟΣ ΣΟΦΡΩΝΑ-ΔΑΒΑΡΗ)

  • Ειδικότητα: HEAD CHEF (10/2010 έως 12/2012) Κουζίνα: Δημιουργική Μεσογειακή

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5* «ΤΗΕ MARGI» (EXECUTIVE CHEF Πολύμερος Ξενοφών)

  • Ειδικότητα: EXECUTIVE SOUS CHEF (1/2010 έως 9/2010)

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5* «ΤΗΕ MARGI» (EXECUTIVE CHEF Πολύμερος Ξενοφών)

  • Ειδικότητα: CHEF DE PARTIE

Επικεφαλής Εστιατορίου «MALABAR» (θερινό εστιατόριο)

(5/2009 έως 10/2009)

Επικεφαλής Εστιατορίου «TABAC» (χειμερινό εστιατόριο)

  • (10/2009 έως 1/2010)
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Πόλη Που Με Ενδιαφέρει
    X
    CONTACT US