ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
- 1990-1992: Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου
- Ειδικότητα Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
- 2012-σήμερα: OLYMPIC FOODS, A’ ΥΛΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
- 2010-2011: ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ ξενοδοχείο-catering
- 2007-2010: LE MONDE τουριστική σχολή
- 2005-2009: ΤΙΤΑΝΙΑ ξενοδοχείο
- 2002-2004: ΒΑΡΟΥΛΚΟ εστιατόριο
- 2000-2002: ΠΕΝΤΕΛIΚΟΝ ξενοδοχείο-catering
- 1998-1999: ΠΛΑΤΑΝΟΣ αρτοζαχαροπλαστείο
- 1995-1998: ΣΤΕΡΓΙΟΥ αρτοζαχαροπλαστείο
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – ΣΥΝΕΔΡΙΑ
- 2003: Σεμινάριο σοκολάτας valrhona, Λυών, Γαλλία
- 2005: Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής valrhona
- 2007: Σεμινάριο γλυκά εστιατορίου valrhona
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
- Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας