ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
2005-2006 (ΝΟΕ – ΜΙΑ) | Υποτροφία στο πρόγραμμα μετεκπαίδευσης υψηλής γαστρονομίας «Eurochef» |
2001-2003 | Τεχνική Επαγγελματική Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου. Ειδικότητα στην «Μαγειρική Τέχνη» |
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
2019- ΣΗΜΕΡΑ ‘’THE ECALI CLUB’’(ΙΑΝ.) Consultant chef
Eπιμέλεια μενού και διοικητική οργάνωση κουζίνας
2016 – ΣΗΜΕΡΑ ΄΄CATERING EXPRESSIONS’’ (ΑΥΓ.) ‘’LA NOUVELLE CIGALE’’
Executive chef – συνιδιοκτήτης
2016 -2017 ‘’POLIS GRAND HOTEL-ATHENS’’****
Consultant chef
Επιμέλεια κουζίνας και εστιατορίων του ξενοδοχείου
2012 – 2016 “ LA CIGALE” catering-KIFISSIA
(ΜΑΙΟΣ-ΑΥΓ) “CUISINE LA CIGALE” KOLONAKI
Chef de cuisine
2011-2012 SOLUS CREAS GOURMET A.E – Ο.Τ.Κ.
(ΙΑΝ-ΜΑΙΟΣ) Βιομηχανικό catering
Executive Sous chef (Μπριγκάντα 20 ατόμων)
2010 – ΣΗΜΕΡΑ Ι.ΙΕΚ PRAXIS (Αθήνα-Χαλκίδα)
Εκπαιδευτής Μαγειρικής Τέχνης
2008-2010 ΗΟTEL “ LIFE GALLERY ATHENS ”*****
(ΣΕΠ.-ΔΕΚ.) Chef de partie
Υπεύθυνος τμήματος banqueting και πρωινών
2005-2008 HOTEL “THE GOLDEN AGE OF ATHENS”****
(ΝΟΕ-ΑΥΓ) Chef de partie
Υπεύθυνος a la carte restaurant ‘’GOLDEN MOMENTS’’
2005 “COSMOS” BAR – restaurant
(ΜΑΡ-NOE) Demi-Chef de partie
2003-2005 CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI*****
(ΝΟΕ-ΜΑΡ) Μάγειρας Γ΄ (Commis 1)
2003 HOTEL POSEIDON RESORT*****
(ΙΟΥΝ-ΣΕΠ) Πρακτική άσκηση στην κεντρική κουζίνα και στο a la carte
“Ναυσικά”
2002-2003 DIVANI CARAVEL HOTEL*****
(ΟΚΤ-ΜΑΙΟ) Μάγειρας Γ΄ στην κεντρική κουζίνα
2002 DIVANI CARAVEL HOTEL*****
(ΙΟΥΝ-ΣΕΠ) Πρακτική άσκηση
1999-2000 Στρατιωτική θητεία – Ειδικότητα «Μάγειρας»
(ΜΑΙΟ-ΝΟΕ) (Επαγγελματική εμπειρία στην στρατιωτική λέσχη)
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
2003 Σκάλισμα φρούτων και λαχανικών και διακόσμηση μπουφέ
από τον Κο. Panprapa Boonchay (Master Artist Decorator)
Hotel Novotel – Αθήνα
2009 “Mοριακή Γαστρονομία’’
‘’Οriginal Sin’’ Privet Cuisine
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
2003 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γαστρονομίας
Έπαινος στην κατηγορία “Πλήρες Μενού”
2005 3o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γαστρονομίας
Έπαινος στην κατηγορία “Συνθέσεις Πουλερικών”
2005 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γαστρονομίας
Έπαινος στην κατηγορία “Καρέ Αρνιού”
2006 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γαστρονομίας
Έπαινος στην κατηγορία “Πλήρες Παραδοσιακό Μενού”