Άγγελος Λάντος – Ο βραβευμένος με 2 Αστέρια Michelin chef της ΣΠΟΝΔΗΣ – του πιο εμβληματικού εστιατορίου της Αθήνας- διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στην υψηλή γαστρονομία, διεθνείς διακρίσεις και κορυφαίες συνεργασίες.
Είναι ο chef που εξελίσσει και ανεβάζει το επίπεδο στο γαστρονομικό χάρτη με την εκλεπτυσμένη υψηλή μαγειρική του τέχνη.
Η Σπονδή είναι μέλος της Grande Table du Monde, πρώτο εστιατόριο Relais Gourmand στην Ελλάδα από τον οδηγό Relais & Chateaux και βραβευμένο πλειστάκις ως το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας από τους Χρυσούς Σκούφους του Αθηνοράματος και τα Βραβεία FNL.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
2012 έως σήμερα, Σπονδή, εστιατόριο πολυτελείας (2 Michelin Star) –Αθήνα
Executive Chef
Οργάνωση, στελέχωση κουζίνας και σύνθεση μενού
2017 έως σήμερα, ΙΙΕΚ Praxis – Αθήνα
Διευθυντής Σπουδών Μαγειρικής ΙΕΚ PRAXIS
Οργάνωση, επίβλεψη τμημάτων μαγειρικής
2017 έως σήμερα, Penny Lane, αμερικάνικο εστιατόριο – Χαλάνδρι Αττικής
Executive Chef
Επιμέλεια μενού, υψηλή επίβλεψη μπριγκάντας
2005 – 2012, Σπονδή, εστιατόριο πολυτελείας (2 Michelin Star) –Αθήνα
Sous Chef
Προγραμματισμός μενού, απογραφές και διαχείριση προμηθειών
2004 – 2005, Semiramis, εστιατόριο ξενοδοχείου – Κηφισιά Αττικής
Sous Chef
Προγραμματισμός μενού, απογραφές και διαχείριση προμηθειών
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
2004 – 2005, Τεχνικός μαγειρικής τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef)
1998 – 1999, Τεχνικός μαγειρικής τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef)
Μάθε Περισσότερα Για Τη ΣΧΟΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ Tου ΙΕΚ PRAXIS