ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
Οι Σχολές Αγροτικών του ΣΑΕΚ PRAXIS λειτουργούν στην Αθήνα και στην Χαλκίδα την περιζήτητη ειδικότητα Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας. Οι Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας στο ΣΑΕΚ PRAXIS, διαρκούν πέντε (5) εξάμηνα (τέσσερα εξάμηνα σπουδών και ένα εξάμηνο υποχρεωτικής αλλά αμοιβόμενης-πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις).
Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
Οι Σχολές Αγροτικών του ΣΑΕΚ PRAXIS λειτουργούν στην Αθήνα και στην Χαλκίδα την περιζήτητη ειδικότητα Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας. Οι Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας στο ΣΑΕΚ PRAXIS, διαρκούν πέντε (5) εξάμηνα (τέσσερα εξάμηνα σπουδών και ένα εξάμηνο υποχρεωτικής αλλά αμοιβόμενης-πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις).
«Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος» είναι ο επαγγελματίας που ασχολείται σε όλη την αλυσίδα μεταποίησης και τυποποίησης του γάλακτος, από τη φάση της παραλαβής του στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας μέχρι και την παράδοση του τελικού προϊόντος στις αποθήκες. Στον κύκλο των καθηκόντων του επιγραμματικά μπορούν να ενταχθούν:
- Η παραλαβή και αποθήκευση της πρώτης ύλης.
- Η διεξαγωγή εξειδικευμένων φυσικών ή βιομηχανικών διεργασιών, όπως ανάμειξη, ψύξη, παστερίωση, αποστείρωση, ομογενοποίηση, απαέρωση, διήθηση, συμπύκνωση, ξήρανση, επώαση, πήξη, ωρίμαση, τεμαχισμός, μάλαξη, αποστράγγιση, κροκίδωση κ.λπ.
- Η συσκευασία του τελικού προϊόντος.
- Ορισμένοι βασικοί έλεγχοι ποιότητας α΄ υλών, ενδιαμέσων και τελικών προϊόντων.
- Η καταγραφή, συλλογή και επεξεργασία δεδομένων παραγωγής και ποιότητας. Η εφαρμογή μεθόδων ιχνηλασιμότητας.
- Οι καθαρισμοί, εξυγιάνσεις και ρυθμίσεις του χρησιμοποιούμενου εξοπλισμού.
Οι παραπάνω εργασίες είναι πιθανό να διεξάγονται με βαθμούς μηχανοποίησης και αυτοματοποίησης που ποικίλλουν σε πολύ μεγάλο εύρος, από την απλή χειρωνακτική εκτέλεση μέχρι την εντολοδοσία και επιστασία της λειτουργίας πλήρως αυτοματοποιημένων συστημάτων.
- Ο «Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος» απασχολείται σε επιχειρησιακές μονάδες, των οποίων το μέγεθος κυμαίνεται από αυτό της οικοτεχνίας μέχρι και της βιοτεχνίας και βιομηχανίας παραγωγής γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων.
- Η εργασία του πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πολιτικής της επιχείρησης στην οποία εργάζεται, αλλά και των ισχυουσών νομοθεσιών, κανονισμών.
- Ένα τόσο εξόχως ευπαθές υλικό, όπως το γάλα, συνδέει άμεσα την εργασία του με τη δημόσια υγεία και, ως εκ τούτου, απαιτείται από τον Τεχνικό Γαλακτοκομίας – Τυροκόμο εξαιρετική προσοχή και υψηλό αίσθημα ευθύνης.
Οι Σχολές Αγροτικών του ΣΑΕΚ PRAXIS λειτουργούν στην Αθήνα και στην Χαλκίδα την περιζήτητη ειδικότητα Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας. Οι Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας στο ΣΑΕΚ PRAXIS, διαρκούν πέντε (5) εξάμηνα (τέσσερα εξάμηνα σπουδών και ένα εξάμηνο υποχρεωτικής αλλά αμοιβόμενης-πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις).
10 Σημεία Υπεροχής του ΣΑΕΚ PRAXIS στην Ειδικότητα της Τυροκομίας
- Σχολή απόλυτα εξειδικευμένη στα Γεωργο-Κτηνοτροφικά Επαγγέλματα. Τα Διευθυντικά Στελέχη του Οργανισμού ειδικεύονται στις Γεωπονικές Επιστήμες και Διευθύνουν τον Τομέα των Αγροτικών.
- Με Υπερσύγχρονα Εργαστήρια Χημείας, Τυροκομίας και Γευσιγνωσίας, βραστήρες γάλακτος και ειδικά ψυγεία ωριμαντήρια φτιάχνουμε όλα τα είδη των τυριών. Γνωρίστε τα 300 είδη τυριών που παράγει η Ελλάδα. Κλείστε μια επίσκεψη να γνωρίσετε τα Εργαστηρία μας.
- Δυναμική Ομάδα με είκοσι (20) Εκπαιδευτές Τυροκόμους, Τεχνολόγους Τροφίμων, Χημικούς, Διατροφολόγους, Γεωπόνους Ζωικής Παραγωγής, Κτηνίατρους με Master & Διδακτορικά, με πλούσια διδακτική και επαγγελματική εμπειρία. Μελετήστε τα Βιογραφικά τους & γνωρίστε τους από κοντά.
- Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε εξαιρετικά τυροκομεία που εφαρμόζουν ιδιαίτερες τεχνικές. Στην Μύκονο, στην Τήνο, στην Αττική και στην Εύβοια. Δείτε τα agronews
- Οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας (Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος, Ημέρες Καριέρας και Ατομικός σύμβουλος σπουδών). Γνωρίστε τον σύμβουλο σας.
- Παρέχονται Βιβλία εξειδικευμένων στον αγροτικό τομέα εκδοτικών οίκων και σημειώσεις χωρίς χρέωση, σε έντυπη μορφή για όλα τα μαθήματα. Δείτε τα
- Μεγάλο Δίκτυο συνεργαζόμενων Τυροκομείων για Πρακτική Άσκηση και προώθηση στην απασχόληση στις πιο δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου της Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας. Δείτε τις εταιρείες
- Εξειδικευμένα σεμινάρια Γεωργοκτηνοτροφικά καθώς και Μαθήματα Ξένων Γλωσσών & Η/Υ παρέχονται χωρίς χρέωση. Δείτε αναλυτικά τα παρεχόμενα σεμινάρια και τις Πιστοποιήσεις στις παροχές μας.
- Φροντιστηριακά μαθήματα για την απόκτηση Κρατικού Διπλώματος επιπέδου 5 αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, το ΑΣΕΠ και την Ευρωπαϊκή Ένωση
- Οι Δεσμεύσεις μας σε όλα τα παραπάνω δίνονται γραπτώς και υπογεγραμμένα στους υποψήφιους σπουδαστές, ενώ η αίτηση εγγραφής δεν περιλαμβάνει εκπλήξεις και “ψιλά γράμματα”.
Οι Σχολές Αγροτικών του ΣΑΕΚ PRAXIS λειτουργούν στην Αθήνα και στην Χαλκίδα την περιζήτητη ειδικότητα Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας. Οι Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας στο ΣΑΕΚ PRAXIS, διαρκούν πέντε (5) εξάμηνα (τέσσερα εξάμηνα σπουδών και ένα εξάμηνο υποχρεωτικής αλλά αμοιβόμενης-πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις).
Οι Σχολές Τυροκομίας PRAXIS, τα πιο Ποιοτικά ΣΑΕΚ για Σπουδές Τυροκομίας σε Αθήνα και Χαλκίδα, παρέχουν ένα ανταγωνιστικό πακέτο extra παροχών,
Αναλυτικά για την Ειδικότητα της Τυροκομίας:
Το 5ο εξάμηνο της Πρακτικής Άσκησης
- Το 5ο εξάμηνο φοίτησης προσφέρεται Χωρίς Δίδακτρα στους σπουδαστές, με Εξασφάλιση Πρακτικής για όλους σε δυναμικές επιχειρήσεις κάθε κλάδου.
Εκπαιδευτικό υλικό
- Παρέχεται πλήρες σετ Βιβλίων εκδόσεων Ψύχαλου ή Βιβλιοδετημένων Επιστημονικών Σημειώσεων (εκδόσεις ΣΑΕΚ PRAXIS) σε έντυπη μορφή για όλα τα μαθήματα της ειδικότητας.
Σεμινάρια της ειδικότητας χωρίς χρέωση
- Οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν χωρίς χρέωση Σεμινάρια Εξειδίκευσης και Παρουσιάσεις από Ειδικούς.Δηλάδή:
- Τυφλή γευσιγνωσία τυριών
- Εξειδικευμένο σεμινάριο οινολογίας και food pairing με τυριά
- Σεμινάριο: Κοστολόγηση
- Σεμινάριο:Επιδοτήσεις και Γεωργικά Προγράμματα
Εκπαιδευτικές επισκέψεις, συμμετοχή σε εκθέσεις και συνέδρια
- Κατά την διάρκεια της κατάρτισης οι καταρτιζόμενοι θα πραγματοποιήσουν σειρά εκπαιδευτικών επισκέψεων σε τυροκομεία, σε εκθέσεις, σε ημερίδες, κλπ Ενδεικτικά αναφέρουμε τις εκπαιδευτικές επισκέψεις:
- στην Μύκονος Farmers,
- στην Φάρμα Μαλτέζος,
- στο Τυροκομείο Κουκά,
- στο Τυροκομείο Μυκόνου,
- στο Τυροκομείο Τήνου,
- σε Τυροκομείο στην Ανατολική Αττική,
- καθώς και την συμμετοχή μας στην Τυροκομική Έκθεση Dairy Expo
Μαθήματα Ξένων Γλωσσών & Η/Υ καθώς Προετοιμασία για Πιστοποιήσεις
- Στο αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα της ειδικότητας από το Υπουργείο Παιδείας Δεν περιλαμβάνεται πλέον η εκμάθηση Ξένων Γλωσσών & Η/Υ
- Το ΙΕΚ PRAXIS προσφέρει ωστόσο χωρίς χρέωση σε όλους τους σπουδαστές του μαθήματα Αγγλικών,Γαλλικών,Γερμανικών,Ισπανικών, Ρωσσικών & Η/Υ
- Επιβάρυνση υπάρχει μόνον για τα εξέταστρα που καταβάλλονται στους αντίστοιχους φορείς πιστοποίησης πχ ACTA, GLOBAL CERT, NOCN, VELLUM, TOEIC, CITY & GUILDS κλπ)
Προγράμματα σε προνομιακές τιμές
- Κατά την διάρκεια των σπουδών: 50% έκπτωση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα
- Μετά την αποφοίτηση: 30% έκπτωση για τα σεμινάρια ή για παρακολούθηση άλλης ειδικότητας ΣΑΕΚ.
- Συγγενείς: Δικαίωμα στις παραπάνω εκπτώσεις έχουν ταυτόχρονα και όλοι οι συγγενείς 1ου βαθμού των σπουδαστών
Γραφείο Σταδιοδρομίας
- Σεμινάρια: 1) σύνταξης βιογραφικού, 2) Προετοιμασίας για συνέντευξη εργασίας, 3) Ενεργητικών Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας
- Διοργάνωση Ημερών Καριέρας (Career Days)
- Εξασφάλιση Πρακτικής Άσκησης για όλους τους σπουδαστές με ευθύνη της σχολής
- Προώθηση βιογραφικού σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
- Κλείσιμο ραντεβού για συνέντευξη
Υποστήριξη Εύρεσης Κατοικίας
- Για τους καταρτιζόμενους από επαρχία, αλλά και για κάθε σπουδαστή μας, παρέχεται αποτελεσματική υποστήριξη για την εύρεση κατοικίας
Οι Σχολές Αγροτικών του ΣΑΕΚ PRAXIS λειτουργούν στην Αθήνα και στην Χαλκίδα την περιζήτητη ειδικότητα Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας. Οι Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας στο ΣΑΕΚ PRAXIS, διαρκούν πέντε (5) εξάμηνα (τέσσερα εξάμηνα σπουδών και ένα εξάμηνο υποχρεωτικής αλλά αμοιβόμενης-πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις).
O διπλωματούχος της ειδικότητας «Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος», με τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που έχει αποκτήσει κατά την κατάρτισή του, μπορεί να απασχοληθεί σε πάσης φύσεως μονάδες οι οποίες ασχολούνται με τη συλλογή, επεξεργασία, μεταποίηση, τυποποίηση και συσκευασία γάλακτος και προϊόντων αυτού, δηλαδή:
- σταθμούς συλλογής,
- εργοστάσια γάλακτος,
- εργοστάσια γιαούρτης-επιδορπίων
- τυροκομεία.
Το μέγεθος των μονάδων απασχόλησης μπορεί να ποικίλλει, από την απλή μονοπρόσωπη οικοτεχνία μέχρι και τη μεγάλης κλίμακας βιομηχανία παραγωγής γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς και τα τυροκομεία.
Οι Σχολές Αγροτικών του ΣΑΕΚ PRAXIS λειτουργούν στην Αθήνα και στην Χαλκίδα την περιζήτητη ειδικότητα Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας. Οι Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας στο ΣΑΕΚ PRAXIS, διαρκούν πέντε (5) εξάμηνα (τέσσερα εξάμηνα σπουδών και ένα εξάμηνο υποχρεωτικής αλλά αμοιβόμενης-πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις).
Σκοπός του επαγγέλματος και της ειδικότητας είναι η καθοριστική συμβολή στην παραγωγή γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων. Ο «Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος» βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δράσης σε αυτό το είδος βιομηχανίας.
Καλείται να λειτουργεί με τρόπο σύννομο, ασφαλή και ορθολογικό, ώστε να παραχθούν ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα, επ’ ωφελεία όλων των ενδιαφερόμενων μερών, δηλαδή των καταναλωτών, της επιχείρησης και των εργαζομένων της, αλλά και όλων όσοι έχουν σχέση με τον γαλακτοκομικό και τυροκομικό τομέα, τη στήριξη και την προώθηση των προϊόντων τους, την πρωτογενή παραγωγή των πρώτων υλών κ.λπ.
Προκειμένου να φέρει εις πέρας την αποστολή του, ο «Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος» οφείλει:
- Να γνωρίζει τις γενικές αρχές που διέπουν την τεχνολογία του γάλακτος, των προϊόντων του και τις βασικές ιδιότητες των υλών και υλικών τα οποία χειρίζονται.
- Να γνωρίζει τις παραγωγικές διαδικασίες και τον χειρισμό των εξοπλισμών που έχει στην ευθύνη του.
- Να γνωρίζει τις αρχές, τους κανόνες καλής εργοστασιακής πρακτικής και τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας που αφορούν την εργασία του.
- Να συνεργάζεται ειλικρινά, καλόπιστα και αποδοτικά κυρίως με τους συναδέλφους του της παραγωγής, καθώς και με αυτούς των τεχνικών υπηρεσιών και του ελέγχου ποιότητας.
Οι Σχολές Αγροτικών του ΣΑΕΚ PRAXIS λειτουργούν στην Αθήνα και στην Χαλκίδα την περιζήτητη ειδικότητα Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας. Οι Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας στο ΣΑΕΚ PRAXIS, διαρκούν πέντε (5) εξάμηνα (τέσσερα εξάμηνα σπουδών και ένα εξάμηνο υποχρεωτικής αλλά αμοιβόμενης-πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις).
Οι επαγγελματικές αρμοδιότητες και τα καθήκοντα του «Τεχνικού Γαλακτοκομίας – Τυροκόμου» είναι τα ακόλουθα:
- Προετοιμάζει, οργανώνει και εκτελεί την παραγωγή σύμφωνα με το πρόγραμμα παραγωγής, τις συνταγές και τις γενικές και ειδικές οδηγίες που ισχύουν για το κάθε προϊόν.
- Εκτελεί τις διεργασίες μεταποίησης και τυποποίησης του προϊόντος, είτε χειρωνακτικά είτε (ημι) αυτόματα, ανάλογα με το είδος του εξοπλισμού διεργασιών.
- Συσκευάζει το προϊόν είτε χειρωνακτικά είτε (ημι) αυτόματα, ανάλογα με το είδος του εξοπλισμού συσκευασίας.
- Εκτελεί ποιοτικούς ελέγχους και γενικότερα συμμετέχει στο σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας.
- Διενεργεί ο ίδιος ή φροντίζει για τη διενέργεια δειγματοληψιών και ελέγχων-μετρήσεων επί των πρώτων υλών και των ενδιάμεσων και τελικών προϊόντων και προβαίνει σε διορθωτικές ενέργειες, αν είναι απαραίτητο.
- Μελετά και υποστηρίζει την τεκμηρίωση του συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας.
- Συμμετέχει ενεργά στους θεσμούς Διασφάλισης Ποιότητας του χώρου εργασίας του.
- Φροντίζει για την καλή χρήση και συντήρηση του εξοπλισμού παραγωγής που βρίσκεται στην ευθύνη του.
- Εκτελεί τους καθαρισμούς και εξυγιάνσεις του εξοπλισμού παραγωγής χειροκίνητα ή αυτόματα.
- Συμμετέχει στη συντήρηση του εξοπλισμού παραγωγής.
- Συμμετέχει στις ρυθμίσεις, αναβαθμίσεις και ανανεώσεις του εξοπλισμού παραγωγής.
- Εκτελεί τη φυσική και εν μέρει λογιστική διαχείριση α΄ υλών, υλικών συσκευασίας, ενδιάμεσων και έτοιμων προϊόντων, χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό, μεταγγίσεων, μεταφορών και καταγραφής (μηχανοργάνωση, barcording, RFID).
- Παραλαμβάνει και αποθηκεύει τις πρώτες ύλες και υλικά στις εγκαταστάσεις.
- Εκτελεί τις φυσικές εσωτερικές διακινήσεις α’ υλών και τελικών προϊόντων.
- Συντάσσει, συλλέγει και αρχειοθετεί παραστατικά διακίνησης και έγγραφα.
- Εκτελεί λογιστικές κινήσεις αποθήκης.
- Συμμετέχει στις διοικητικές και εκπαιδευτικές λειτουργίες του τομέα παραγωγής, καθώς και στο σύστημα ασφάλειας και υγιεινής της εργασίας.
- Λαμβάνει ενεργό μέρος στη διοικητική λειτουργία σύμφωνα με τον βαθμό και τον τρόπο που αναλογεί στη θέση εργασίας του.
- Εκπαιδεύει αρχάριους συναδέλφους του.
- Προετοιμάζει και εκτελεί τις ειδικές διεργασίες παραγωγής τυριού.
- Εκτελεί χειρωνακτικά ή (ημι) αυτόματα τις διεργασίες παραγωγής πήγματος.
- Εκτελεί χειρωνακτικά ή (ημι) αυτόματα τις διεργασίες καλουπώματος, αλατίσματος και ωρίμασης του προϊόντος.
- Διεξάγει εξειδικευμένες φυσικές ή βιοχημικές διεργασίες, όπως ανάμειξη, ψύξη, παστερίωση, αποστείρωση, ομογενοποίηση, απαέρωση, διήθηση, συμπύκνωση, ξήρανση, επώαση, πήξη, ωρίμαση, τεμαχισμός, μάλαξη, αποστράγγιση, κροκίδωση κ.λπ.
- Συσκευάζει το τελικό προϊόν.
Οι Σχολές Αγροτικών του ΣΑΕΚ PRAXIS λειτουργούν στην Αθήνα και στην Χαλκίδα την περιζήτητη ειδικότητα Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας. Οι Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας στο ΣΑΕΚ PRAXIS, διαρκούν πέντε (5) εξάμηνα (τέσσερα εξάμηνα σπουδών και ένα εξάμηνο υποχρεωτικής αλλά αμοιβόμενης-πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις).
- Παραγωγή και Αξιοποίηση Γάλακτος
- Τεχνολογία Γάλακτος
- Χημεία Γάλακτος
- Βουτυροκομία
- Γεωργική Οικονομία και Πολιτική
- Γεωργικές Εγκαταστάσεις
- Μικροβιολογία Γάλακτος
- Γεωργική Τεχνική
- Εξοπλισμός και Οργάνωση Βιομηχανιών Γάλακτος
- Εξοπλισμός Τυροκομείου
- Τυροκομία
- Παραγωγή Παρα-Προϊόντων Γάλακτος
- Οργάνωση Επιχείρησης – Marketing
- Τεχνολογία και Έλεγχος Προϊόντων Γάλακτος
- Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων
- Υγιεινή και Ασφάλεια Εργασίας – Προστασία Περιβάλλοντος – Απολυμαντικά – Απορρυπαντικά
- Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα
Οι Σχολές Αγροτικών του ΣΑΕΚ PRAXIS λειτουργούν στην Αθήνα και στην Χαλκίδα την περιζήτητη ειδικότητα Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας. Οι Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας στο ΣΑΕΚ PRAXIS, διαρκούν πέντε (5) εξάμηνα (τέσσερα εξάμηνα σπουδών και ένα εξάμηνο υποχρεωτικής αλλά αμοιβόμενης-πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις).
Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος
Video από την ειδικότητα
Τα νέα της ειδικότητας
Οι Απόφοιτοί μας
Καθηγητές της Ειδικότητας
Εταιρικές Συνεργασίες
Αναπτύσσουμε Εταιρικές Συνεργασίες και με αυτές εξασφαλίζουμε την Πρακτική Άσκηση ΟΛΩΝ των καταρτιζομένων μας και προωθούμε αποτελεσματικά στην απασχόληση τους αποφοίτους μας, με εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας.