Μαριλένα Σεχάϊ, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης
Έτος αποφοίτησης 2015 ΙΕΚ PRAXIS Χαλκίδας
Που δουλεύεις τώρα? Τι θέση εργασίας έχεις;
Block 146 Restaurant (Ν. Ερυθραία). Α΄ Μάγειρας.
Σε ποιά άλλα εστιατόρια έχεις εργαστεί από τότε που αποφοίτησες;
- Σαν το αλάτι (Τήνος)
- Almira Mare (Χαλκίδα)
- Δόνα Λευκή (Ιθάκη),
- Block 146 (Κολωνάκι)
- Senia Hotel (Πάρος),
- Rock and Roll (Κολωνάκι)
Πες μας τις γενικές εντυπώσεις σου από τις σπουδές σου στο IEK Praxis;
Ο πολύ καλός εξοπλισμός, Τα σεμινάρια με διάσημους Chef, οι εκπαιδευτικές εκδρομές και η άψογη δουλειά από τους καθηγητές.
Υπάρχουν κάποια «δυνατά» σημεία που πιστεύεις ότι διαθέτει το IEK PRAXIS; Μπορείς να συγκρίνεις το IEK PRAXIS με άλλα IEK για τα οποία έχεις ακούσει ή έχεις δεί;
Τα σεμινάρια ήταν άψογα, ο εξοπλισμένος χώρος της κουζίνας.
Πώς κρίνεις τα εργαστήρια, τον εξοπλισμό, τους χώρους του IEK PRAXIS;
Πάρα πολύ καλός με αρκετά μεγάλους χώρους.
Πώς κρίνεις τις παροχές του IEK PRAXIS σε υλικά, εκπαιδευτικό υλικο, εξοπλισμό κλπ;
Ήταν όλα τέλεια.
Ποια είναι η γνώμη σου για το επίπεδο των εκπαιδευτικών σου (βλέποντάς τους ως σύνολο);
Το επίπεδο των εκπαιδευτών είναι πολύ υψηλό και μεταδοτικό
Ποια είναι η γνώμη σου για την εξυπηρέτηση, την συμπεριφορά και την συνεργασία του διοικητικού προσωπικού του IEK PRAXIS;
Ήταν πολύ καλοί προς τους μαθητές.
Πώς βλέπεις το επαγγελματικό σου μέλλον μετά τις σπουδές στο IEK PRAXIS σε συνδυασμό με τα εφόδια που απέκτησες κατά τις σπουδές σου;
Να ωριμάσω πάνω στο αντικείμενο μου και να πραγματοποιήσω το όνειρο μου και να αποκτήσω το δικό μου μαγαζί.
Θα συνιστούσες το IEK PRAXIS σε φίλους και συγγενείς σου;
Φυσικά και ναι, είναι η καλύτερη επιλογή, γιατί παρέχει γνώσεις εν μέσω των καλύτερων εκπαιδευτών.