Μαρία Κλώτσου. Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής. Εργάζεται ως pastry στο ζαχαροπλαστείο «Γλυκά και άλλα» της Αλεξ. Μιμίκου
Έτος αποφοίτησης 2017 ΙΕΚ PRAXIS Χαλκίδας
- Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;
Είναι το επάγγελμα το οποίο ήθελα να ακολουθήσω από μικρό παιδί, διότι το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον.
- Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;
Γνώρισα μέσα από πολλά σεμινάρια αλλά και από τα ίδια τα μαθήματα ικανούς και πετυχημένους επαγγελματίες που μπορούν να προσφέρουν πολλά σε ένα άτομο.
- Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το IEK Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;
Θεωρώ ότι παρέχει κατάλληλες εγκαταστάσεις και εξιδεικευμένους επαγγελματίες και ενδιαφέροντα σεμινάρια, μαθήματα για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου.
- Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;
Απέκτησα την κατάλληλη βάση και τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας.
- Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;
Να πιστέψει ότι μπορεί να καταφέρει να γίνει ο πιο επιτυχημένος πάνω σε αυτόν το κλάδο.
- Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;
Θα ήθελα να έχω καταφέρει να συνεργαστώ με αξιόλογους επαγγελματίες και να έχω αποκτήσει την κατάλληλη εμπειρία για να έχω πετύχει και εγώ σαν επαγγελματίας.