Μαρία Αγγελοπούλου. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, Anemos Restaurant (Σαντορίνη).
Έτος αποφοίτησης 2016 ΙΕΚ PRAXIS Χαλκίδας
Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;
Η αγάπη για το φαγητό … και η πίεση της κουζίνας.
Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;
Έμαθα και έκανα πράγματα που δεν θα είχα την ευκαιρία να τα βρω αλλού.
Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;
Οι καθηγητές, οι εγκαταστάσεις, τα προϊόντα.
Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;
Η επιμονή και η υπομονή και η περιέργειά μου για καινούργια πράγματα.
Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;
Να είναι υπομονετικός και να αγαπάει την μαγειρική.
Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;
Σαν επαγγελματίας να είμαι καλύτερη σαν μαγείρισσα και να έχω ένα επίπεδο ώστε να κρατήσω μόνη μου μια κουζίνα και μια μπριγκατ.