Ηρώ Κορδώνη. Εργάζεται ως Chef De Partie στο Εστιατόριο Sense (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2021)
Έτος αποφοίτησης 2013 ΙΕΚ PRAXIS Αθήνας
Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;
Η τέχνη να δημιουργείς και ό,τι έχεις σκεφτεί και εκτελέσει να φτάνει να το απολαμβάνουνάνθρωποι που δεν τους γνωρίζεις. Η μαγειρική είναι ανεξάντλητη. Μαθαίνεις κάθε μέρα κάτι καινούργιο.
Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο IEKPRAXIS;
Η συνεχής εκπαίδευση με σεμινάριακαι η συμμετοχή μας σε μαγειρικές εκδηλώσεις, όπου μας δίνονταν η ευκαιρία να δείξουμε την δουλειά μας και να μάθουμε να δουλεύουμε ομαδικά.
Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το PRAXIS ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;
Οι συνεργασίες με σπουδαίους επαγγελματίες του χώρου, η άρτια οργάνωση σεμιναρίων, το εκπαιδευτικό υλικό και φυσικά τα εργαστήριά του.
Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;
Οι θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που έχω αποκομίσει κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, μου έχουν δώσει επαγγελματικό προβάδισμα και πλεονέκτημα στη δουλειά μου.
Τι θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;
Να μη σταματά να εξελίσσεται και να μαθαίνει.
Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;
Κάθε άνθρωπος θέτει τους προσωπικούς του στόχους και για μένα επαγγελματική επιτυχία είναι οι καλές συνεργασίες με καταξιωμένους συναδέλφους που πρώτα διδάσκουν ήθος και έπειτα μαγειρική. Και γι’ αυτό ευχαριστώ όλους τους δασκάλους μου στο ΙΕΚ PRAXIS.