Γιώργος Θεοδώρου. Sous Chef στο “Hide & Seek all day bar restaurant” (Χαλάνδρι)
Έτος αποφοίτησης 2018 ΙΕΚ PRAXIS Χαλκίδας
Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;
Η αγάπη για την μαγειρική και η ανάδειξη της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας με έκανε να επιλέξω αυτό το επάγγελμα.
Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;
Οι σπουδαιότερες εμπειρίες μου στο Praxis ήταν οι γνώσεις που απέκτησα στις καινούργιες τεχνικές από καταξιωμένους καθηγητές και τα κενά που είχα καθ’όλη την 19χρονη μαγειρική μου πορεία, καθώς φυσικά και οι γνωριμίες και η βοήθεια που είχα και εξακολουθώ να εχω.
Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;
Το Ι.ΙΕΚ Praxis είναι μια έμπιστη και αξιόπιστη ιδιωτική σχολή,με καταξιωμένους και έμπειρους καθηγητές και ήταν τα βασικά μου κριτήρια για την συγκεκριμένη επιλογή μου.
Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;
Μερικα από τα κυριότερα προσόντα του εαυτού μου,τα οποία “τακτοποίησα” και διαμόρφωσα