Brunilda Gjorgo, απόφοιτος της Σχολής Μαγειρικής ΙΕΚ PRAXIS
Εργάζεται ως Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης στο Restaurant “΄ΒΑΡΟΥΛΚΟ” (1 * Michelin)
Έτος αποφοίτησης 2014 ΙΕΚ PRAXIS Αθήνας
Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;
Ήταν κάτι που το ήθελα από μικρή γιατί πάντα με ενθουσίαζε η ιδέα μιας επαγγελματικής κουζίνας.
Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;
Όλα όσα διδάχτηκα, τα σεμινάρια, οι αξιόλογοι καθηγητές και το ότι πάντα υπήρχαν υλικά για να μπορούμε όλοι να μαγειρεύουμε! Επιπλέον στο Praxis γνώρισα τον κ. Λαζάρου, που τότε έκανε μαθήματα στην σχολή και μέσα από την γνωριμία αυτή, προέκυψε μια ευκαιρία ζωής για μένα. Να δουλέψω δίπλα του!
Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;
Έχει εξαιρετικούς εκπαιδευτές, προσφέρει πραγματικά όσα λέει και η οργάνωση που έχει είναι καταπλητική!
Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;
Πήρα πολύ καλές βάσεις και μπορώ να σταθώ πολύ καλά σε μια κουζίνα. Αυτό φάνηκε όταν συνεργάστηκα με τον κ. Λαζάρου. Ήταν μεγάλη μου τιμή που με εμπιστεύτηκε και μου πρότεινε να δουλέψω μαζί του. Είναι ένας καταπληκτικός chef και πάνω απ’όλα άνθρωπος! Με έκανε να αγαπήσω περισσότερο τη μαγειρική.
Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;
Να το ακολουθήσει μόνο αν πραγματικά το αγαπάει και έχει πάθος με αυτό! Να έχει υπομονή, επιμονή και όρεξη!
Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;
Να ταξιδέψω σε διάφορες χώρες και να μάθω την κουζίνα και την κουλτούρα τους και κάποια στιγμή να ανοίξω το δικό μου εστιατόριο.