Ευγένιος Βαρδακαστάνης. Pastry Chef “Μεγάλη Βρετανία”, “King George”.
Ένας από τους πιο εμβληματικούς Pastry Chefs στην Ελλάδα, διδάσκει υψηλή Ζαχαροπλαστική Τέχνη στους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS.
Ο Ευγένιος Βαρδακαστάνης είναι από το 2012 ο Pastry Chef των ξενοδοχείων «Μεγάλη Βρετανία» και «King George», αλλά και στο «GB Corner», όπου συνεργάζεται με τον M.O.F Patissier Arnaud Larher.
Έχει εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες όπως ο Αστέρας Βουλιαγμένης, το Πεντελικόν κ.α., αλλά και σε fine dinning restaurants, έχοντας συνεργασίες με διακεκριμένους παγκοσμίως Chefs όπως ο Alain Ducasse, Guy Martin, Manuel Martinez.
Οι τεχνικές των Ηigh End Pastry Creations του Ευγένιου Βαρδακαστάνη προετοιμάζουν τους αυριανούς κορυφαίους ζαχαροπλάστες, στην καλύτερη σχολή Ζαχαροπλαστικής!