Κώστας Σακελλαρίου. Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής, “SENSE” Restaurant (Αθήνα).
Έτος αποφοίτησης 2017 ΙΕΚ PRAXIS Αθήνας
Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;
Η αγάπη που είχα από μικρός για τη ζαχαροπλαστική.
Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;
Στο Praxis κάθε μέρα ήταν μια εμπειρία. Ειδικότερα στα εργαστήρια δίπλα σε καταξιωμένους Chef που σου προσφέρουν τη γνώση τους.
Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;
Το Praxis είναι κορυφαία επιλογή με κορυφαίους επαγγελματίες, με καλή οργάνωση και εγκαταστάσεις.
Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;
Η πειθαρχεία, οι βάσεις που απέκτησα από τη σχολή και ο τρόπος που κινήσε σε μια κουζίνα.
Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;
Αυτό που έχω να προτείνω, είναι να έχεις «αγάπη» για τη ζαχαροπλαστική και να γνωρίζεις ότι χρειάζεται χρόνος, υπομονή και προσπάθεια.
Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;
Θα ήθελα να έχω συνεργαστεί με τους καλύτερους chef για να αποκτήσω τις καλύτερες εμπειρίες και να έχω πετύχει στο χώρο της ζαχαροπλαστικής.