Μυρτώ Καπετάνιου. Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής, “Aliathon Resort” στην Κύπρο
Εργάστηκε επίσης στο Θέρμαι Σύλλα Spa (Αιδηψός)
Έτος αποφοίτησης 2015 ΙΕΚ PRAXIS Χαλκίδας
- Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;
Είναι κάτι που αγαπούσα από μικρή, μου άρεσε να βοηθάω τη μητέρα μου όταν έφτιαχνε κάτι οπότε σιγά-σιγά ξεκίνησα να μπαίνω στον κόσμο της κουζίνας. Στην πορεία αποφάσισα πως είναι αυτό που θέλω να κάνω στην ζωή μου. Και τώρα το κάνω πραγματικότητα.
- Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;
Στο PRAXIS γνώρισα καταξιωμένους pastry chefs και με βοήθησαν εμπλουτίζοντας με, με εμπειρίες και γνώσεις πολύτιμες.
- Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το IEK Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;
Είναι οργανωμένο σωστά, υπάρχουν πολύ καλοί καθηγητές που έχουν όρεξη για να μεταδώσουν την αγάπη τους και τις γνώσεις για το επάγγελμα αυτό.
- Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;
Απέκτησα ταχύτητα, βελτίωση στις τεχνικές μου και εμπλούτισα τις γνώσεις μου.
- Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;
Υπομονή και όρεξη για δημιουργία.
- Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;
Θα ήθελα να εμπλουτίσω όσο μπορώ τις εμπειρίες μου και τις γνώσεις μου και να καταφέρω να γίνω καταξιωμένη στο επάγγελμα μου.