Κυριάκης Κουρκουμέλης. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, εργάζεται στο “PIKIONA” Restaurant Pool Bar, Κεφαλλονιά
Έτος αποφοίτησης 2018 ΙΕΚ PRAXIS Αθήνας
Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου?
Ήταν όνειρο ζωής από μικρός.
Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis ?
Οι συμμαθητές μου και η συνεργασία μαζί τους και οι φιλίες που έκανα εκεί μέσα.
Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση?
Τους σπουδαίους και επαγγελματίες σεφ που έχει το Praxis και οι δυνατότητες και η θέληση που έχουν να σε μάθουν και να σε κάνουν να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο αυτό που θες να ακολουθήσεις στην ζωή σου.
Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου?
Να μην τα παρατάω και να προσφέρω σε όσους δοκιμάζουν τα πιάτα μου την ευχαριστήσει και το χαμόγελο στο πρόσωπο τους.
Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου?
Ότι αυτή η δουλειά είναι απαιτητική και αν δεν την αγαπάς δεν θα καταφέρεις τίποτα.
Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα?
Σε 6 χρόνια από τώρα δουλειάς και μάθησης, θα ήθελα να αναλάβω το εστιατόριο της οικογένειάς μου εδώ στην Σκάλα Κεφαλονιάς.