Γεωργία Ζιάκα. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (CHEF). Εργάζεται στο Lupo, Italian – Mediterranean Restaurant
Έτος αποφοίτησης 2015 ΙΕΚ PRAXIS Χαλκίδας
- Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;
Η αγάπη μου για την Μαγειρική
- Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο ΙΕΚ Praxis;
Τα εξαιρετικά σεμινάρια από καταξιωμένους chefs και η πολύ καλή δουλειά που γινόταν μέσα στα εργαστήρια.
- Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;
Η πολύ καλή οργάνωση, το προσωπικό ενδιαφέρον και η ενασχόληση για τον σπουδαστή, οι πολύ καλοί εκπαιδευτές.
- Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου στο ΙΕΚ PRAXIS;
Η κατάκτηση των μαγειρικών τεχνικών σε βάθος και οι πολύ καλές βάσεις που πήρα στην θεωρία.
- Τι θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;
Αγάπη για το επάγγελμα και πολύ υπομονή και επιμονή
- Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;
Να έχω κατακτήσει μια πολύ καλή θέση στον χώρο της εστίασης