Όσοι έχουν γνωρίσει το ΘΑΛΑΣΣΑΚΙ ομολογούν πως είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα.Πολυβραβευμένο Εστιατόριο σε εξαιρετικό σημείο,με αυθεντικές Τηνιακές γεύσεις που απογειώνουν τον ουρανίσκο.Η καταπληκτική chef Αντωνία Ζάρπα δίνει τον τόνο.Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την Αντωνία γλύπτρια,ποιήτρια,ζωγράφο και όλα αυτά με επίκεντρο την μαγειρική.Με ντόπια προϊόντα και σεβασμό στην πρώτη ύλη μακρυά από ξενόφερτες λογικές.Τρως μαγικά και η θάλασσα σου “δροσίζει” τα πόδια
Εδώ και χρόνια λοιπόν το ΙΕΚ PRAXIS τροφοδοτεί την κουζίνα του με εξαιρετικούς επαγγελματίες που δεν είναι άλλοι από τους αποφοίτους μαγειρικής.
Ξεκινώντας την πρακτική τους στο ΘΑΛΑΣΣΑΚΙ, κάθε χρόνο μια σειρά από εκλεκτούς αποφοίτους μας προσλαμβάνονται για μόνιμη εργασία. Και πραγματικά αποδίδουν από την πρώτη μέρα, γιατί έχουν εκπαιδευτεί δίπλα στους καλύτερους chef και έχουν αποκτήσει την νοοτροπία και τον αέρα του μάγειρα, που είναι έτοιμος για δουλειά. Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στους αποφοίτους μας Μαρία Κοκκαλιάρη και Κωνσταντίνο Παλαμάρη που ήδη εργάζονται σαν επαγγελματίες στο θρυλικό ΘΑΛΑΣΣΑΚΙ.
Τα προηγούμενα χρόνια είχαν εργαστεί στο Θαλασσάκι οι απόφοιτοι μας Κωνσταντίνος Κατάρας και Μαρία Φιντριλή.
Είμαστε σίγουροι ότι η θητεία τους δίπλα στην εξαιρετική chef Αντωνία Ζάρπα θα τους δώσει μοναδικές προοπτικές.
Μάθε Περισσότερα Για Τη Σχολή Μαγειρικής Του ΙΕΚ PRAXIS
Δες Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Μαγειρικής Του ΙΕΚ PRAXIS
Τα Σεμινάρια Και Οι Σπουδές Μαγειρικής Στο ΙΕΚ PRAXIS Αποτελούν Εγγύηση Για Την Αγορά Εργασίας
#KantoPraxi Αθήνα 210-8230090 Χαλκίδα 22210-74005 Αλιβέρι 22230-25950