Με το Πάσχα να πλησιάζει, τα σοκολατένια αυγά, αγαπημένο γιορτινό γλυκό μικρών και μεγάλων, έχουν την τιμητική τους!
Ο Jose Olivier, Pastry Chef και καθηγητής του ΙΕΚ PRAXIS παρουσίασε στους σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής πως να κατασκευάζουν σοκολατένια πασχαλινά κοτοπουλάκια στολισμένα με ζαχαρόπαστα.
Μάθετε Περισσότερα Για Τη Σχολή Ζαχαροπλαστικής/Αρτοποιίας του ΙΕΚ PRAXIS
Δείτε Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής/Αρτοποιίας του ΙΕΚ PRAXIS