- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Διάρκεια6 ώρες
- Συχνότηταμία (1) εκπαιδευτική συνάντηση
- Τιμή70€
- Το Εστιατόριο
- Προσωπικό Εστιατορίου
- Αρχές Καθαριότητας και οργάνωσης εξοπλισμού εστιατορίου
- Υποδοχή και καλωσόρισμα των πελατών
- Κρατήσεις τραπεζιών και μοίρασμα πελατών στα τραπέζια
- Αρχές Ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών στο εστιατόριο.
- Αναγνώριση και κατάταξη πελατών κατά τύπους (Τυπολογία πελατών)
- Διάγνωση των Αναγκών του πελάτη
- Η Γλώσσα του Σώματος πελάτη και σερβιτόρου
- Κώδικες ντυσίματος και ατομικής περιποίησης του σερβιτόρου
- Τεχνικές Πωλήσεων και προώθησης πιάτων / ποτών στον πελάτη
- Μελέτες περιπτώσεων και παίξιμο ρόλων (προσομοίωση περιστάσεων σέρβις)
Τα σεμινάρια Εστιατορικής Τέχνης απευθύνονται:
- σε ήδη εργαζόμενους στον χώρο της εστίασης που θέλουν να αναβαθμίσουν και να ολοκληρώσουν τις γνώσεις τους στην εστιατορική τέχνη
- σε επαγγελματίες / ιδιοκτήτες χώρων εστίασης, που θέλουν να μάθουν τις ορθές πρακτικές εστιατορικής τέχνης, προκειμένου να καθοδηγήσουν και να οργανώσουν το προσωπικό τους
- σε σπουδαστές και αποφοίτους ξενοδοχειακών σχολών ή και σε ερασιτέχνες που θέλουν να γνωρίσουν τις διάφορες τεχνικές της εστιατορικής τέχνης, όπως το Decoupage, του Mise en place, των τρόπων σερβιρίσματος κλπ
Τα Σεμινάρια Εστιατορικής Τέχνης μπορούν να παρακολουθηθούν:
- είτε ως μεμονωμένες ενότητες (όπως η παρούσα), για όσους θέλουν να εκπαιδευτούν μόνο στο συγκεκριμένο αντικείμενο της εστιατορικής.
- είτε ως ολοκληρωμένο σύνολο (που καλύπτει όλες τις πλευρές της εστιατορικής τέχνης)
- Κρατήσεις θέσεων με συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας.
- Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς
- Πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
- Με το τέλος του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα μπορούν με αυτοπεποίθηση να εργαστούν σε επαγγελματικούς χώρους εστίασης, με αναβαθμισμένες γνώσεις και δεξιότητες.
Οφέλη από το σεμινάριο
- Το αποτελεσματικό service και η άρτια συμπεριφορά του προσωπικού αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα κάθε επισιτιστικής επιχείρησης, ιδιαίτερα σε πολύ ανταγωνιστικές περιόδους όπως η σημερινή.
- Γι αυτό η αναβάθμιση των δεξιοτήτων του προσωπικού που ασχολείται με το service των πελατών αποτελεί μια σημαντική επένδυση με πολύ γρήγορη απόσβεση.
Εκπαιδευτικές Μέθοδοι:
Τα Σεμινάρια Εστιατορικής Τέχνης περιλαμβάνουν:
- Θεωρία της εστιατορικής πρακτικής, αλλά κυρίως
- Πρακτική Εφαρμογή με την μέθοδο της προσομοίωσης σε μελέτες περίπτωσης από την εστιατορική πρακτική: Οι συμμετέχοντες θα παίξουν εναλλάξ ρόλους πελάτη – σερβιτόρου και θα προσομοιώσουν πραγματικές περιπτώσεις
Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 1110 1832)