- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα12:00-17:00
- Διάρκεια5 ώρες
- ΣυχνότηταΜία Συνάντηση
Hands on, πεντάωρο σεμινάριο παρασκευής μιλφέιγ, των παραλλαγών του και χειροποίητης σφολιάτας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν στο οργανωμένο Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής για να εξασκηθούν στα παρακάτω αντικείμενα, με την υποστήριξη των εκπαιδευτών τους:
Μέρος 1:
- Παρασκευή χειροποίητης Σφολιάτας Βουτύρου – Μαργαρίνης με την χρήση Σφολιατομηχανής (πρώτο μέρος)
- Προετοιμασία των κρεμών για την επόμενη ημέρα: κρέμα βανίλια, κρέμα σοκοκάτα, κρέμα κάστανο, κρέμα πραλίνας κλπ
- Προετοιμασία decor
Μέρος 2:
- Παρασκευή χειροποίητης Σφολιάτας Βουτύρου – Μαργαρίνης με την χρήση Σφολιατομηχανής (δεύτερο μέρος)
- Σύνθεση όλων των κρεμών
- Σύνθεση mille feuille σε τούρτες, ατομικά γλυκά και buffet
Παροχές
Παρέχονται όλα τα Υλικά και τα Αναλώσιμα των Εργαστηρίων ♣ Παρέχεται εργαστηριακή ποδιά PRAXIS ♣ Παρέχονται Εκπαιδευτικές Σημειώσεις και οι Συνταγές των παρασκευασμάτων.
- Σε ήδη εργαζόμενους στον κλάδο της Ζαχαροπλαστικής,
- Σε αποφοίτους σχολών Αρτοποιϊας – Ζαχαροπλαστικής που θέλουν να επεκτείνουν τους ορίζοντες των γνώσεων και δεξιοτήτων τους
Σε κάθε επαγγελματία της ΑρτοΖαχαροπλαστικής που θέλει να γνωρίσει νέες τεχνικές.
Τιμολογιακή Πολιτική
- Το κόστος του προγράμματος είναι:80€
- Για εγγραφές έως 31/8 Early Bird:60€
- Κόστος για Φοιτητές & Σπουδαστές:60€
- Η Κράτηση Θέσης προυποθέτει την εξόφληση του προγράμματος
- Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομα σας
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
- Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατακτήσει τις τεχνικές δημιουργίας millfeuille και πολλών δημιουργικών παραλλαγών του.
- Επίσης θα γνωρίζουν τις τεχνικές γύρω από τη χειροποίητη σφολιάτα και θα είναι σε θέση να τη χρησιμοποιήσουν και σε άλλες συνταγές/γλυκά.
- Το σεμινάριο είναι Πρακτικό (hands on). Όλοι οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν στο οργανωμένο Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832)