Εμπνευσμένη από… την τέχνη της Μαγειρικής, μια πολύ αξιόλογη δουλειά των μαθητών των Τμημάτων ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ του ΙΕΚ PRAXIS.
Τα τρία γουρουνάκια και τα μαγειρικά τους ανατομικά μέρη!!!
Μπούτι (ζαμπόν).
Καρέ φιλέτο, όσο πάμε πιο πίσω προς την ουρά βρίσκουμε το κεφάλι φιλέτου ή πόντα ενώ προς το κεφάλι βρίσκουμε το καρέ-μπριζόλες.
Σπάλα (ρακέτα ή παλέτα).
Μπριζόλες ράχης-σβέρκου, απ’ όπου παίρνουμε και το λαρδί
Στήθος μπροστινό μέρος.
Στήθος-κοιλιά (παντσέτα), ενώ προς τα πάνω και πριν το καρέ συναντάμε τη τραβέρσα ή φαλτσέτα.
Κότσι μπρος και πίσω
Ψαρονέφρι
Μάθετε Περισσότερα Για Τη Σχολή Γραφιστικήςτου ΙΕΚ PRAXIS
Δείτε Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Γραφιστικής του ΙΕΚ PRAXIS