Το Food Pairing (ταίριασμα του κάθε φαγητού με το κατάλληλο κρασί) είναι μια τέχνη που απαιτεί γνώση και κατανόηση του κρασιού και των ιδιοτήτων και των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών της κάθε ποικιλίας.
Στα μαθήματα Οινολογίας-Οινογνωσίας του ΙΕΚ PRAXIS, το food pairing είναι βασική εκπαιδευτική ενότητα.
Σ’ αυτό βοηθάει η προετοιμασία των πιάτων από τους chefs και τους σπουδαστές μαγειρικής.
Έτσι, το ΙΕΚ PRAXIS είναι το εξειδικευμένο εκπαιδευτήριο που προσφέρει ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές προτάσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες στον Τουρισμό, την Γαστρονομία και τα Αγροτικά Επαγγέλματα.
Μάθε Περισσότερα Για τη Σχολή Μαγειρικής Του ΙΕΚ PRAXIS
Μάθε Περισσότερα Για τη Σχολή Αμπελουργίας – Οινολογίας Του ΙΕΚ PRAXIS