Amuse-bouche και Finger Food. Μικρές μπουκίτσες γευστικής έντασης από τους σπουδαστές τουριστικών και τον chef Νίκο Ντάνο. Μας ανοίξατε την όρεξη…. Τα Amuse-bouche και Finger Food αποτελούν μεγάλο και σημαντικό μέρος της εμπειρίας σε ένα εστιατόριο/μπουφέ/τουριστική επιχείρηση. Είναι η πρώτη επαφή, ένα μικρό tease για το γεύμα ή ακόμα και το ίδιο το γεύμα. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι όχι μόνο γευστικά άρτιο αλλά και οπτικά. Η δημιουργία και το στήσιμο του μπουφέ είναι μια τέχνη από μόνο του και αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο προσόν για κάθε στελεχος τουρισμού.
Ο chef και καθηγητής του PRAXIS Νίκος Ντάνος γνωρίζει πως να βγάζει τον μάγειρα ποy κρύβουμε μέσα μας. Zεστά kai κρύα hοrs-d’οeυνres που καταναλώνονται εύκολα, με μία ή δύο μπουκιές. Ένα γευστικό καλωσόρισμα, ένα παιχνίδισμα στο στόμα. Αλλά και πολλές φορές μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων. Όπως είπαμε… θέλουμε να σας ανοίξουμε την όρεξη!
Μάθετε Περισσότερα Για Τη Σχολή Τουριστικών/Ξενοδοχειακών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ PRAXIS
Δείτε Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Τουριστικών/Ξενοδοχειακών του ΙΕΚ PRAXIS