Προϋπηρεσία:
- Chef Patron Jerar (Αθήνα)
- Chef Selene Santorini
- Chef Katikies Garden
- Head Chef στο BIANCO Restaurant (Πάρος)
- Chef στο «2 Μαζί» Restaurant
- Danai Beach Resosοrt & Villas σε συνεργασία με τον Chef Herve Pronzato
- 5 χρόνια συνεργασίας με τον ‘Εκτορα Μποτρίνι στα Εστιατόρια Εtrusco (Corfu) και Βοtrinis (Athens).
- Κirini-Relais & Chateaux Santorini,
- Βραβείο Ελληνικής κουζίνας
Στο Restaurant «Bianco» φιλοξενούνται πλέον οι γαστρονομικές ανησυχίες του Κερκυραίου ταλαντούχου σεφ, σε προτάσεις με εμφανή στοιχεία της γενέτειράς του.
Το προφίλ της κουζίνας-όπως είναι αναμενόμενο-έχει ελληνικό χαρακτήρα με γεύσεις αποτυπωμένες με τη δημιουργική ματιά του σεφ και περιλαμβάνει πιάτα όπως κακαβιά, signature προτάσεις του Χάρη Νικολούζου όπως η σπανακόπιτα και η κερκυραϊκή μπακαλιαρόπιτα, χτένια νεραντζοσαλάτα, πατελόρυζο (πεταλίδες με ρύζι) σοφρίτο, μπακαλιάρο μενιέρ με σάλτσα μπιάνκο, αρνί κλέφτικο κ.ά.
Σπουδές:
- Απόφοιτος ΙΕΚ “Le Monde” με δίπλωμα Professional Chef.
- Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος “Eurochef”
- Κάτοχος πτυχίου “Sommelier” από τη “Le Monde”.