EΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΡΙΑ
10ος 2005 – Σήμερα ΜΟΝΤ PΑRΝΕS
Ζαχαροπλάστης Α
2014 – 2015 ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)
Διδακτικο Ετος
Καθηγητης Ζαχαροπλαστικης Τεχνης
2012 – 2013 – 2014 ”ΑΡΙΑ” CATERING
Εξωτερικος Συνεργατης
5ος 2005 – 10ος 2005
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ INTERCONTINENTAL
Bοηθός Ζαχαροπλάστη Α
- Υπεύθυνος παρασκευής γλυκισμάτων για το εστιατόριο PREMIER και CAFÉ VIENNA.
- Μερική απασχόληση στο τμήμα BANQUET και ROOM SERVICE.
- Συμμετοχή στην οργάνωση και παρασκευή πρωινών γευμάτων για τους πελάτες του ξενοδοχείου.
7os 2005 – Σημερα Cafe – Restaurant ”ΠΙΣΙΝΑ”
Ζαχαροπλαστης (Μονιμη Εξωτερικη Συνεργασια)
5ος 2000 – 5ος 2005
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΚΤΗΜΑ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ
Τεχνίτης Ζαχαροπλάστης
- Οργάνωση δεξιώσεων (μπουφέ-μενού)
- Παρασκευή γλυκισμάτων Γαλλικής ζαχαροπλαστικής
- Υπεύθυνος οργάνωσης και εξυπηρετήσης πελατών και παρευρισκόμενων κατά τη διάρκεια δεξιώσεων
- Εκπαίδευση και επιμόρφωση σπουδαστών επισητιστικών επαγγελμάτων (κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους εκπαίδευσης)
8ος 1999 – 3ος 2000
Αρτοζαχαροπλαστείο Ρουμελιώτης
Βοηθός Ζαχαροπλάστη
4ος 1999 – 7ος 1999 Αρτοζαχαροπλαστείο Ρουμελιώτης
Ολοκλήρωση Πρακτικής Εξάσκησης
1997-1999 Πολεμικό Ναυτικό
Καμαρώτος
- Καμαρώτος Αξιωματικών στη Φρεγάτα ΕΛΛΗ
- Καμαρώτος Αξιωματικών στη ΣΔΑΜ Αγ. Παρασκευής
6ος 1997 XENIA ΛΑΓΟΝΗΣΙ
Πρακτική
- Διακοπη λογω Στρατευσης
6ος 1996 – 8ος 1996 ΜΟΝΤ PΑΡΝΕS
Πρακτική
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
1995 – 1997 ΤΕΣΤΕ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ
- Γενικός Βαθμός Απολυτηρίου 17,36
- Μαθήματα που παρακολούθησα με Μ.Ο. άνω του 17
- Ζαχαροπλαστική Τέχνη
- Κοστολόγηση Εδεσμάτων
- Διαιτική
- Υγιεινή
- Γαλλικά
- Τροφογνωσία
- Εγκαταστάσεις και Εξοπλισμοί Εργαστηρίων
1993 1ο Γενικό Λύκειο Αχαρνών
Απόφοιτος
Παρακολούθηση Σεμιναρίων ΗACCP
Αγγλικά Επιπέδου Β2 (Cambridge FCE)
Γαλλικά Επιπέδου Α2