ΣΠΟΥΔΕΣ
- Ιούνιος 1991: Αποφοίτηση από τη σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ)
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΧΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
- Μάιος 2012: Ολοκληρωμένη Διαχείριση γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων Διατμηματικό Πρόγραμμα Ζωικής Παραγωγής και Τεχνολογίας Τροφίμων, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας.
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
- Αγγλικά, καλά. (B2 ΚΠγ)
- Ιταλικά, μέτρια.
ΓΝΩΣΕΙΣ Η/Υ
- Πιστοποιητικό ECDL (Word – Excel – Outlook & Internet)
ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
- Ανάκτηση αιθέριων ελαίων από εσπεριδοειδή.
- Ποιοτικός έλεγχος κακάου και σοκολάτας.
ΜΕΛΕΤΕΣ
- Μελέτη διατηρησιμότητας γαλακτοκομικών προϊόντων και χυμών σε διάφορες συνθήκες θερμοκρασίες και άλλων παραγόντων όπως συσκευασίας κ.λ.π. (ΔΕΛΤΑ)
- Μελέτη ανάπτυξης μικροβιακού πληθυσμού σε νέα προϊόντα γάλακτος και χυμών πριν την παραγωγή και διάθεσή τους στο εμπόριο. (ΔΕΛΤΑ)
ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
2004 – ως σήμερα :
- Ωρομίσθια καθηγήτρια στις επαγγελματικές σχολές του ΟΑΕΔ (ΕΠΑ.Σ ειδικότητες μαγειρικής τέχνης, αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής).
- Μέλος στην επιτροπή αξιολόγησης βιβλίων για την ειδικότητα της μαγειρικής τέχνης.
- Εισηγήτρια για το σχεδιασμό του αναλυτικού προγράμματος της μαγειρικής τέχνης
1997 – ως σήμερα :
- Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Μικροβιολογικού Εργαστηρίου Γάλακτος – Χυμών της ΔΕΛΤΑ Α.Ε.
- Μέλος της ομάδας εργασίας για το HACCP Γάλακτος και Χυμών.
- Μέλος της ομάδας δοκιμαστών προϊόντων Γάλακτος και Χυμών.
1993 – 1997 :
Εξειδίκευση και απασχόληση ως υπεύθυνη βάρδιας στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο Γάλακτος – Χυμών της ΔΕΛΤΑ Α.Ε.:
- Παρασκευή και αποστείρωση θρεπτικών υλικών -γυάλινων και μεταλλικών σκευών, προσδιορισμός Ο.Μ.Χ., COLIFORMS, Ψυχρότροφων, ζυμών – μυκήτων, αναερόβια, παθογόνα Α΄ υλών – γάλακτος – χυμών – νερού, έλεγχος παραγωγής, μετρήσεις θερμοκρασιών, έλεγχος καταλληλόλητας τελικών προϊόντων).
- Προσδιορισμός διάρκειας ζωής προϊόντων, μικροβιολογικός έλεγχος αέρα στους χώρους παραγωγής και στους βοηθητικούς χώρους,
- Έλεγχος συσκευασιών καθώς και έλεγχος επιφανειών στις εμφιαλωτικές μηχανές).