Επαγγελματική Εμπειρία
- 2016 Ιούνιος – σήμερα: Souschef στο εστιατόριο του BeachClub ΑΣΤΕΡΙΑ, στην παραλία Χαλκίδας
- 2014-2016: Chef στο εστιατόριο του Ξενοδοχείου ALMIRAMARE, Άγιος Μηνάς Χαλκίδας
- Οκτ 2012 – έως 2014: Α’ μάγειρας σε Ιταλικό εστιατόριο «Lupo» Χαλκίδα. Συνεργασία με το Catering Μαυρομάτη.
- Σεπ. 2010 – Μαρ. 2012: Μάγειρας στο εστιατόριο «Πιάτο» Χαλκίδα.
- 2009-2010: Α’ Μάγειρας μεζεδοπωλείο «Πυλός» Αρτάκη.
- 2005-2009: Α’ Μάγειρας εστιατόριο «Stavedo» Χαλκίδα.
- 2003-2005 Β’ Μάγειρας εστιατόριο «Stavedo» Χαλκίδα.
Εκπαίδευση
- 2001-2003: Επαγγελματικές σπουδές γαστρονομίας στη σχολή CHEFD’OEUVRE. Πρακτική άσκηση στο εστιατόριο «Stavedo» Χαλκίδα.
- Οκτ. 2012 και μετά: Παρακολούθηση σεμιναρίων με τον Σεφ Χριστόφορο Πέσκια “Σύγχρονης μαγειρικής” και “Consultingcooking”.
Γνώσεις Η/Υ
- Microsoft office windows excel και internet.
Αγγλικά: πολύ καλή γνώση