Σπουδές – Κατάρτιση:
- ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ(O.T.E.K): Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης
- HACCP, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ Α’ ΥΛΩΝ
- Food Styling Original Sin Executive Chef: Μαστοράκος Στέλιος)
- ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ (Ε.Φ.Ε.Τ)
- ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Ε.Φ.Ε.Τ)
Προϋπηρεσία:
“J” Cocktail Bar-Restaurant
- HEAD CHEF (7/2013 έως Σήμερα) Κουζίνα: Δημιουργική Μεσογειακή
«PARA SIEMPRE» Wine – Bar – Restaurant
- HEAD CHEF (12/2012 έως 7/2013) Κουζίνα: Ισπανική
«Z the B» (OSHO SERENDIPITY INSTITUTE OF CREATING LIVING)
- Ειδικότητα: CHEF GROUP LEADER (6/2010 έως Σήμερα) Δημιουργία τμημάτων για την εκμάθηση & διάδοση της μεσογειακής κουζίνας.
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΦΙΛΟΓΕΥΣΤΟΝ» (ΟΜΙΛΟΣ ΣΟΦΡΩΝΑ-ΔΑΒΑΡΗ)
- Ειδικότητα: HEAD CHEF (10/2010 12/2012) Κουζίνα: Δημιουργική Ελληνική
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «VALEVOLE» (ΟΜΙΛΟΣ ΣΟΦΡΩΝΑ-ΔΑΒΑΡΗ)
- Ειδικότητα: HEAD CHEF (10/2010 έως 12/2012) Κουζίνα: Δημιουργική Μεσογειακή
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5* «ΤΗΕ MARGI» (EXECUTIVE CHEF Πολύμερος Ξενοφών)
- Ειδικότητα: EXECUTIVE SOUS CHEF (1/2010 έως 9/2010)
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5* «ΤΗΕ MARGI» (EXECUTIVE CHEF Πολύμερος Ξενοφών)
- Ειδικότητα: CHEF DE PARTIE
Επικεφαλής Εστιατορίου «MALABAR» (θερινό εστιατόριο)
(5/2009 έως 10/2009)
Επικεφαλής Εστιατορίου «TABAC» (χειμερινό εστιατόριο)
- (10/2009 έως 1/2010)