Εκπαίδευση
- 2006-2008: Σχολή Μαγειρικής Τέχνης ΟΤΕΚ, Αθήνα
- 2006 Γενικό Λύκειο Κηφισιάς, Αθήνα
Επαγγελματική Εμπειρία
Μεγάλη Βρεττανία, Ξενοδοχείο 5*
Junior Sous Chef
2018- σήμερα
Kastri, μοντέρνο ξενοδοχείο 5*
2015-2018
King George 5* Hotel, Tudor Hall restaurant
(http://www.kinggeorgeathens.com/)
2014-τέλος του 2015
Westin Melbourne 5* Hotel, Allegro restaurant
(http://www.westinmelbourne.com/)
2012 – Δεκ 2013
The O Kitchen, Μελβούρνη Αυστραλίας
(http://www.restaurantwithnoname.com.au/)
2010 – 2012
Metropolitan expo-Αεροδρόμιο Αθηνών
(http://www.metropolitanexpo.gr/)
2007(part-time)
Theoxenia Palace- 5*boutique hotel
(https://www.theoxeniapalace.com/ Palace and House Suites)
2009 – 2010
Galaxy hotel-Πόρτο Χέλι
(http://www.galaxyhotel.info/)
Καλοκαιρινές σαιζόν: 2006-2008-2009-2010
Premiere Restaurant-Intercontinental Athens 5* hotel (http://www.ichotelsgroup.com/intercontinental/en/gb/locations/athens)
Μάϊος 2007- Οκτώβριος 2007
ΑΘΗΝΑΪΣ Catering-Athens
2006 – 2007 (part time)
Παρακολούθηση Σεμιναρίων
- Εκπαίδευση Επαγγελματικής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής με τον Alain Ducasse
- Μοριακή Γαστρονομία: Σφαιροποίηση, Γαλακτωματοπίηση by ‘’Original-Sin’’
- Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τον: Heston Blumenthal
- Προϋπολογισμός και Κοστολόγιο by Starwood
- Εκφοβισμός και σεξουαλική παρενόχληση by Starwood
Διακρίσεις σε Φεστιβάλ Μαγειρικής
- Αργυρό Μετάλλιο από το 5ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (Μάρτιος 2007)
- Χάλκινο μετάλλιο από το 5ο Μεσογειακό Γαστρονομικό Φεστιβάλ Αθήνας
( Νοέμβιος 2007 )
Άλλα προσόντα
- Πιστοποιητικό επιπέδου IV φιλοξενίας
- Υπεύθυνο σερβίρισμα αλκοολούχων ποτών
- Ξένες Γλώσσες: Άριστα Αγγλικά, Επαρκή Γαλλικά
- Microsoft – Word, Excel, Project, PowerPoint, , Internet proficient